Πολιτική της εταιρείας

Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

 

Στην Triumph δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο στην εξυπηρέτηση πελατών. Το κεντρικό σημείο σ’ αυτό το καθήκον είναι να προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή είναι η πολιτική μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων η οποία αποσαφηνίζει με ποιο τρόπο διαχειριζόμαστε τις προσωπικές σας και άλλες πληροφορίες. Μας ζητείται να σας γνωστοποιήσουμε ασφαλείς πληροφορίες αναφορικά με την ιδιωτικότητα των πληροφοριών σας. Παρακαλώ κρατήστε αυτές τις πληροφορίες ως μελλοντικό σημείο αναφοράς, διαφορετικά μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτές ανά πάσα στιγμή ή να ζητάτε ένα αντίγραφο αυτών επικοινωνώντας με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

Οι πληροφορίες σας: αναφέρονται σε προσωπικές σας πληροφορίες, όπως προσδιορίζονται από το Νόμο 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο οποίος αποτελεί προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 95/46/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Οι πληροφορίες σας:

Οι πληροφορίες σας που θα συλλεχθούν μπορεί να περιλαμβάνουν όλα ή μερικά από τα ακόλουθα:

  • Ονοματεπώνυμο

  • Ημερομηνία Γέννησης

  • Τωρινή και προγενέστερη Διεύθυνση Εργασίας

  • Αριθμούς σταθερού ή κινητού τηλεφώνου

  • Διευθύνσεις Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

  • Αριθμό Λογαριασμού και λεπτομέρειες Πιστωτικής Κάρτας

  • Υπογραφή

  • Επάγγελμα

  • Απόδειξη της ταυτότητάς σας (λ.χ. αριθμός του διπλώματος οδήγησής σας ή αριθμός διαβατηρίου)

  • Προσωπικό Κωδικό Πρόσβασης στο site

  • αν είστε υποψήφιος εργαζόμενος, μπορούμε να συλλέξουμε και άλλες περαιτέρω πληροφορίες που καθορίζονται στα έντυπα αίτησης ή ως μέρος της διαδικασίας πρόσληψης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την προηγούμενη απασχόλησή σας, εργασιακή ικανότητα,  καταλληλότητα για την αιτούμενη θέση και σχετικές λεπτομέρειες.

Μπορεί επίσης να συλλέξουμε άλλες πληροφορίες από εσάς που δεν είναι προσωπικές, διότι δεν σας προσδιορίζουν προσωπικά. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να  αποθηκευτούν μαζί με τα στοιχεία σας και μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Τις αγοραστικές σας προτιμήσεις, καθώς και τον κατάλογο των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχετε αγοράσει από την Triumph. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τo ιστορικό των αγορών σας, τύπους προϊόντων, προδιαγραφές, μεγέθη, χρώματα ή άλλα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας έχουμε παράσχει ή μπορεί να σας παρέχουμε μελλοντικά.

  • Πληροφορίες σχετικά με την παράδοση ή την εκπλήρωση εγγυημένων υποχρεώσεων.

  • Τις προτιμήσεις σας στο μάρκετινγκ περιλαμβανομένου του είδους του υλικού marketing που θέλετε να λαμβάνετε και της μεθόδου παράδοσης.

  • Πληροφορίες ταυτότητας συσκευής, όταν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, smart phone, tablet ή άλλη συσκευή, προκειμένου να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν cookies περιόδου λειτουργίας, τον αριθμό IMEI της συσκευής σας, τη διεύθυνση IP ή τη διεύθυνση MAC.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ορισμένες υπηρεσίες, τις οποίες έχετε ζητήσει.

COOKIES

Μπορεί να χρησιμοποιούμε προσωρινά (session) ή μόνιμα cookies, όταν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Αυτό μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε το πρόγραμμα περιήγησής σας και να ανιχνεύουμε τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφθεί. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies ρυθμίζοντας απλώς το πρόγραμμα περιήγησής σας στο ίντερνετ.

 

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν μας στείλετε προσωπικά δεδομένα, τα οποία δεν έχουμε ζητήσει, ή εάν διαπιστώσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας παρείχατε δεν είναι λογικώς αναγκαία ή δε συνδέονται απευθείας με κάποια από τις λειτουργίες ή δραστηριότητές μας, μπορούμε να αποχαρακτηρίσουμε ή να διαγράψουμε αυτά τα δεδομένα χωρίς να σας ενημερώσουμε, για να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητά σας.

 

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ  ΣΑΣ

Μπορούμε να συλλέγουμε τα δεδομένα σας με περισσότερους τρόπους:

  • Απευθείας από εσάς, όταν παρέχετε προσωπικές σας πληροφορίες μέσω ιστοσελίδας, τηλεφώνου, e-mail ή συμπληρώνοντας τις φόρμες επικοινωνίας.

  • Από τρίτα πρόσωπα, όπως γραφεία ενημέρωσης οφειλών ή τους αντιπροσώπους σας.

  • Από πληροφορίες προσβάσιμες στο κοινό.

  • Από τους οργανισμούς που αναφέρονται κατωτέρω στην ενότητα «Κοινοποίηση πληροφοριών».

  • Από τις επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας.

  • Αν είστε υποψήφιος για μια θέση απασχόλησης στην εταιρεία, όταν συντάσσετε τις φόρμες που σχετίζονται με την πρόσληψη προσωπικού και τη διαδικασία επιλογής και από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους σας.

  • Κατά καιρούς, η νομοθεσία ενδέχεται να απαιτεί τη συλλογή από εμάς συγκεκριμένων προσωπικών πληροφοριών.

 

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας:

  • Για την παροχή σε εσάς προϊόντων και υπηρεσιών που μας έχετε ζητήσει.

  • Για την επικοινωνίας μας μαζί σας, αναφορικά με προϊόντα και υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και εκδηλώσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

  • Για την απάντηση σε ερωτήματά σας και για την παροχή σε εσάς πληροφοριών ή συμβουλών.

  • Για τη δημιουργία παραγγελιών, αρχείων συναλλαγών, συμφωνιών για την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών, λογαριασμών, τιμολογίων ή αποδείξεων.

  • Για τη παροχή των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους που μας βοηθούν στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που έχετε ζητήσει, όπως παρόχους υπηρεσιών διανομής.

  • Για τη διενέργεια διαχείρισης, προώθησης προϊόντων, σχεδιασμού, ενεργειών προς πρόληψη απάτης ή απώλειας, προμηθειών, ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών, ποιοτικού ελέγχου και έρευνας, για να βελτιώσουμε τον τρόπο, με τον οποίο η Triumph και οι πάροχοι υπηρεσιών σάς παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες.

  • Για τη λήψη παραπόνων σας και την ανταπόκριση σε αυτά.

  • Για τη συμμόρφωση με νόμους ή κανονισμούς ή για τη συμμόρφωση με κάθε οδηγία που δίνεται από τις αρχές.

  • Αν είστε υποψήφιος για μια θέση απασχόλησης στην εταιρεία, για την αξιολόγηση της καταλληλότητάς σας για μια θέση στην Triumph.

 

GOOGLEANALYTICS

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την Google Analytics, μια υπηρεσία που μεταδίδει δεδομένα κίνησης ιστοσελίδων στους διακομιστές της Google στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η Google Analytics δεν ταυτοποιεί ατομικούς χρήστες ούτε συσχετίζει την ΙΡ διεύθυνσή σας  με άλλα δεδομένα που τηρεί η Google. Οι αναφορές από την Google Analytics κοινοποιούνται στην παγκόσμια ομάδα διαχείρισης της εταιρείας μας στην Ελβετία και τη Γερμανία. Οι αναφορές δεν κοινοποιούνται σε τρίτα πρόσωπα και χρησιμοποιούνται, για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε την κίνηση των ιστοτόπων, τη χρήση ιστοσελίδων και την επιστροφή προϊόντων.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Google για τους ανωτέρω σκοπούς, όπως αναγράφεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Google στη διεύθυνση www.google.com/policies/privacy/. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας για την Google Analytics με έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους:

Αν απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα cookies,

Αν απενεργοποιήσετε το Javascript,

Αν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ανάκλησης συναίνεσης που παρέχεται από την Google στη διεύθυνση http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Ενδέχεται να χρειασθεί να κοινοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα σε οργανισμούς εκτός της Triumph για οποιαδήποτε από τις χρήσεις που παρουσιάζονται στην ενότητα «Πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα». Οποιαδήποτε κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων σε αυτήν την κατεύθυνση περιορίζεται μόνο σε ό,τι απαιτείται, για να παρέχουμε σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτοί οι οργανισμοί εκτελούν για λογαριασμό μας διάφορες λειτουργίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες πληροφορικής τεχνολογίας, έρευνες πελατών, λειτουργίες ανάκτησης χρέους, εγκατάσταση, διατήρηση και συντήρηση υπηρεσιών, μάρκετινγκ, τηλεπωλήσεις και έρευνες αγοράς, καθώς και ανάλυση ιστοτόπων.

Θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι οργανισμοί θα δεσμεύονται από την υποχρέωση τους προς τήρηση εχεμύθειας σχετικά με τις πληροφορίες σας.

 

Ίσως χρειαστεί να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας στους:

  • Εργαζομένους μας, στους συμβαλλομένους μας ή παρόχους υπηρεσιών στο βαθμό που είναι απαραίτητο, για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς εσάς.

  • Συμβούλους επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των δικηγόρων, λογιστών ή άλλων επαγγελματιών που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες, στο βαθμό που απαιτείται.

  • Προμηθευτές και άλλα τρίτα πρόσωπα, με τα οποία διατηρούμε εμπορικές σχέσεις για επιχειρήσεις, marketing και άλλους σχετικούς σκοπούς.

  • Αν είστε υποψήφιος για μία θέση εργασίας, στην οποία εμπλέκεται ένα τρίτο πρόσωπο, με το οποίο έχουμε συνάψει κάποια σύμβαση, σ’ αυτό το τρίτο πρόσωπο, για να αξιολογήσει την αίτησή σας, και

  • Κυβέρνηση και στις αρμόδιες αρχές και σε άλλες οργανώσεις, όπως ο νόμος απαιτεί.

 

Ενέργειες marketing

Μπορούμε να σας στείλουμε newsletter για τις ενέργειες του marketing και πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω email.

Αν έχετε κάποια προτίμηση ως προς κάποιον συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να χρησιμοποιούμε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας οπουδήποτε είναι αυτό εφικτό.

Μπορείτε να αρνηθείτε τη λήψη newsletter για τις ενέργειες marketing ανά πάσα στιγμή ανταποκρινόμενοι μέσω του δικτύου, με το οποίο λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα, ή επικοινωνώντας μαζί μας (βλ. στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω). Μπορείτε επίσης να διαγραφείτε από τη διαδικασία λήψης newsletter μέσω email επιλέγοντας το σύνδεσμο διαγραφής στο υποσέλιδο του email επικοινωνίας που έχετε λάβει.

Δεν παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλες οργανώσεις για τους σκοπούς της απευθείας εμπορικής προώθησης (direct marketing).

 

Βοηθείστε μας να διασφαλίσουμε ότι διαθέτουμε ακριβείς πληροφορίες

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και γνωστοποιούμε είναι ακριβείς, επικαιροποιημένες και πλήρεις. Ωστόσο, η ακρίβεια των πληροφοριών σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παροχή ακριβούς πληροφόρησης προς εμάς. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε, αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε σφάλμα στα στοιχεία σας και να μας κρατάτε ενήμερους για τυχόν αλλαγές.

 

Πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά στοιχεία που διαθέτουμε. Αν θελήσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται κατωτέρω. Διατηρούμε το δικαίωμα να σας χρεώσουμε με τα έξοδα διαχείρισης για την αναζήτηση και την παροχή αυτών των πληροφοριών προς εσάς.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία σχετικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 2597800 ή μέσω email στα: anastasia.litsaki@triumph.com, chara.tsagaraki@triumph.com